Full-Gas Suzuki

Yoshimura

Új Yoshimura árkereső a megújult fullgas.hu oldalon

A japán Yoshimura a világ egyik legpatinásabb motoros tuning cége. Olyan újítások fűződnek a nevéhez, mint az első 4-1 kipufogó rendszer, vagy pl. a TRI OVAL dob forma.  2008-óta kizárólagos importőre a Full-Gas Kft. 

A Yoshimura rendkívül szerteágazó termékpalettája miatt nem láttuk értelmét egy, a  kínálatot teljes egészében bemutató magyar nyelvű weblap elkészítésének, ugyanakkor szerettük volna, hogy hansúlyosabban jelenjen meg kínálatunkban.

Így az új Yoshimura oldalon csak a legfontosabb kérdések megválaszolására és egy nagyon praktikusan használható árkeresőre szorítkozunk. Azt javasoljuk, hogy a termékekkel kapcsolatban a gyártó weboldaláról tájékozódjatok, majd az adott cikkszámot a keresőbe beírva láthatóvá válik a bruttó magyar kiskereskedelmi ár. A szállítási határidőről és feltételekről továbbra is elérhetőségeinken tudsz érdeklőni. 

Külön szeretnénk felhívni a figyelmed a Yoshimura európai közúti homologizációval rendelkező kipufogóira. (EEC APPROVED) Ez a termékkategória a szigorúbb szabályozásokkal és gyakoribb ellenőrzésekkel egyre fontosabbá válik. Olyan népszerű modellekre kínál legális sport dobokat, mint - többek között - a BMW S1000RR, HONDA CB600F, KAWASAKI Z750, SUZUKI GSR600, SUZUKI GSF 650, TRIUMPH STREET TRIPLE, YAMAHA FZ6, stb.