Full-Gas Suzuki

SWM RS 300 R

Évjárat: 2019
Műszaki érv.:
Futott km: 0
Lökettérfogat: 298 cm3
Teljesítmény: 32 kW / 44 LE
Szín:

Az SWM (Sironi Vergani Vimercate Milano) egy olasz (Milano), 1971-be alapított motorkerékpár gyártó. Eredetileg Rotax és Sachs blokkos enduro, triál és cross motorokat készítettnek. A kezdeti verseny sikerek után 1984-ben felszámolták a gyárat. A márka 2014-ben mutatkozott be újra Ampelo Macchi vezetésével, 6 új modellel. A tervezés és gyártás Varese-ben, a korábbi Husqvarna üzemben folyik, (a Pierer Industrie AG a Husqvarna 2013-as megvásárlásával a gyártást Mattighofenbe helyezte át, a KTM modellekkel megegyező műszaki tartalmú motorokat kezdett gyártani), tehát a SWM modellek jelentős része korábbi Husqvarna modelleken alapul. A tervezés és gyártás világszínvonalú, a felhasznált alkatrészek a legnívósabb beszállítóktól származnak. (Brembo, Magura, Pirelli, Athena, GET, Domino, stb...)

Minden SWM modell jellemzője a rendkívül jó ár/érték arány, a magasfokú ergonómia és agilitás, minőségi kidolgozás, tetszetős megjelenés. 

Az SWM motorkerékpárok 3 év garanciával, teljes alkatrész ellátással, márkaszervizzel mostantól megtalálhatók kínálatunkban. (az összes modellből tesztmotor is rendelkezésre áll)

Azonosító: 1/3361
Ár: 1 890 000 Ft

Érdeklődés a motorról

vissza